Sandviken borta

I morgon söndag ställer vi in GPS:en på Sandviken och beger oss iväg för match mot topplaget Sandvikens IF Fotboll på Jernvallen. Avspark kl 17.00.
Sandviken ligger i skrivande stund på andra plats i Norretta med 37 poäng, medan vi själva är femma med 26 inspelade poäng.

Coach Buskqvist säger så här inför matchen:
” Vi är rejält revanschsugna inför matchen mot Sandviken. Dels från förlusten (0-3) i våras hemma på Tingvalla men dels också från den svaga insatsen hemma mot Forward i tisdags. I matchen mot Forward var vi alldeles för passiva i första halvlek. Vi behöver vara fullt påslagna och mycket mer aggressiva. Vi har haft bra samtal om senaste matchen och fint fokus på träningarna denna vecka och har samtliga tillgängliga förutom Boye och Asike”.

Matchen ser du på Sportexpressen Play, om du nu inte är på plats i Sandviken. Det kommer också att bli uppdateringar i våra sociala media.

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer