Kenan Cehaij flyttas upp till Div 1-laget

Ännu en ung talang från Karlstad Fotbollsutveckling flyttas nu upp till Div 1-lagets trupp. Det är 19-årige forwarden Kenan Cehaij som nu får chansen i högre divisioner.

Kenan är naturligtvis glad och stolt över den här chansen.

– Ja, det känna både roligt och inspirerande att komma in i den här miljön och få fortsätta min utveckling som spelare.

Tränare Ulf Buskqvist säger så här om nyförvärvet:

– Det är fantastiskt kul att Kenan lyfts upp från utvecklingslaget. Han är en stark, snabb och teknisk anfallare med stor potential att kunna ta nästa steg i sin fotbollsutveckling. Under vårsäsongen i utvecklingslaget har han visat att han inte bara kan utmana och göra mål utan också bidra med hårt arbete i det defensiva spelet utan boll. Det ska bli spännande att ha med honom i truppen och se vad han kan bidra med i division 1.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer