Buskqvist efter Sandviken

I går kunde vi bärga en meriterande 3-1 seger på bortaplan mot topplaget Sandviken. Tränare Ulf Buskqvist kommenterar matchen så här:

”Killarna ska ha en stor eloge för hur de genomförde matchen. Vi gick ut med härlig energi och rivstartade med intensiv press som gav utdelning. Vi gör tre fina mål i första halvlek och kan sedan bevaka ledningen tack vare ett stabilt försvarsspel och en fantastiskt fin målvaktsinsats.
När vi agera kollektivt och arbetar hårt för varandra är vi helt klart ett av seriens bästa och mest effektiva lag. Så nu gäller det att se till att vi genomför fler matcher just på det här sättet. Med vilja, mod, och hög energi från start”.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer