Laddat Karlstad Fotboll dam inför höstpremiären               

Efter en stark vårsäsong, med åtta segrar och endast en enda förlust, är det dags för Karlstad Fotboll dam att ta sig an Arvika hemma på Våxnäs ikväll måndag 15 augusti klockan 18.30. Laget kommer från en bra och tuff träningsperiod under ett antal veckor, där fokus legat på de delar som var framgångsrika under våren, ett kompakt försvarsspel, en aggressiv press och rörligt och aktivt passningsspel.

Endast sex mål insläppta på nio matcher och nästan tre gjorda mål per match. Och vinst mot Eda och Rävåsen, tuffaste konkurrenterna om seriesegern just nu. Som nykomlingar i division 3 gjorde Karlstad Fotboll dam en mycket bra vårsäsong. Laget ligger trea i tabellen men både Eda och Rävåsen har fler matcher spelade.

En ny spelare är klar för laget. Det är den rutinerade backen Maihan Palanijafi, närmast från spel i Norrstrand, skrivit på för Karlstad Fotboll dam. Med Maihan får vi ytterligare alternativ i backlinjen och kan variera vårt försvarspel ytterligare. Maihan är en placeringssäker och stark försvarsspelare som är duktig med bollen, inte minst i passninggsspelet. Hon gör sin debut i Karlstad ikväll när Arvika kommer på besök på Våxnäs. Ett Arvika som var enda laget som vann över Karlstad i våras efter en tät match som slutade 3-2.

Game on ikväll alltså! Klockan 1830 på Våxnäs. Kom och titta och stötta laget till nya poäng i serien.