Ettan Fotbolls årsmöte.

I helgen var det årsmöte med Ettan Fotboll. Karlstad Fotboll representerades av vår ordförande Annelie Larsson. Här är Annelies sammanfattning av årsmötet:

Ettan Fotbolls årsmöte hölls i Solna och var tillbaka till ett fysiskt möte, vilket innebar att vi även hade ett nätverksmöte efter årsmötesförhandlingarna.
Johan Engqvist, ordförande hade ett inledningsanförande där han talade om situationen i Ukraina där SvFF har startat en insamling till de drabbade. Se SvFF:s hemsida för mer info. Han nämnde också den pågående utredningen om att minska antalet distrikt. Dessutom en uppmaning att engagera oss i kommande val av ordförande i SvFF. Karl-Erik Nilsson avgår 2023 då han uppnår maxantalet år på 12.

Själva årsmötesförhandlingarna innehöll inga överraskningar. Valberedningens förslag på omval, årsredovisningen, kommande verksamhetsplan och budget godtogs och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Ettan Fotboll har som enda fotbollsorganisation ett dokument som rör hållbarhet nämligen hållbarhetsstrategi 2018-2022 som behandlar 5 områden. Ekonomi, organisation, socialt, sportslig och miljö- och klimatsmässig hållbarhet. Alla föreningar får enkäter att svara på med en mängd frågor som tidigare sammanställts av Ettan Fotboll. I framtiden kommer Position Green vara företaget som sammanställer våra data och ger oss möjlighet att följa vår och ligans utveckling. Efter våra grupparbeten så visade det sig tydligt att vad gäller området miljö och klimat så finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Det var första gången jag deltog. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig men jag är positivt överraskad. Ettan Fotboll är en organisation som verkar vara drivande och framåtsträvande. Jag ser fram mot kommande samarbete.

Senaste nyheterna

Succé för sportlovsfotboll

Sportlovet är fotbollslovet. Tre dagars sportlovsfotboll i Karlstad Fotbolls regi blev inget annat än succé. Bortåt hundratalet ungdomar från Karlstad Fotboll och övriga föreningar i

Läs mer

Äntligen comeback för Bertilsson

Walter Bertilsson, 10, upplever en andra julafton just nu. Äntligen kan pappa Johan knyta på sig fotbollsskorna. Fjolårets prestigevärvning och affischnamn är redo för spel

Läs mer

Kallelse till årsmöte

IF Karlstad Fotboll hälsar alla medlemmar välkomna på årsmöte. Dag: onsdag 20 mars kl 18.00 Plats: Travrestaurangen Färjestad, Karlstad Verksamhetsberättelse, årsredovisning/årsbokslut, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med

Läs mer