Oavgjort mot Qviding

Dagens träningsmatch mot Qviding slutade oavgjort 2-2. Karlstad Fotboll  tog ledningen med 0-2 efter mål av Lovette och Boye. Qviding gjorde första målet i slutet av första halvlek och andra målet precis efter paus.

I paus byttes Johannesson och Haidar in som då ersatte målskyttarna Lovette och Boye. Efter 60 minuter var det massbyte när åtta spelare byttes ut.

Kostas kommenterar dagens träningsmatch så här:

– Det var fjärde träningsmatchen för året, jag nöjd med insatsen. Vi fortsätter vår progress enligt plan. Vi vill alltid vinna, men resultatet är inte det viktigaste. Vi har beslutat att ha en  hårdare försäsong i år med tuffare motstånd som Utsikten, Västerås och Skövde. Dagens match är vi nöjda med att göra två fina mål och stundtals bra possession . Vi ser även vad som fungerar bra individuellt och vad vi behöver jobba mer på.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer