Match mot Herrestads AIF

Söndag den 13 mars kl 13.00 får vi besök av Uddevallaklubben Herrestads AIF för träningsmatch mot vårt Div 1-lag. Matchen spelas på Sannafältets konstgräsplan.

Herrestads AIF kommer att hålla till i Div 2 Norra Götaland när seriespelet sätter igång om några veckor.

Tränare Kostas kommenterar söndagens match så här:
– Det är nu tre träningsmatcher kvar innan seriestarten och som för övriga träningsmatcher vill vi få ett pass med hög intensitet och rätt belastning utifrån vårt upplägg. Killarna har kört på bra under veckorna och vet hur vi tänker och jobbar med våra förberedelser inför att vara redo att prestera från premiären.

Med det sagt hoppas vi utifrån vår taktiska plan imorgon mot Herrestad få till ett spel som tar oss i riktning mot toppformen och vi kommer gå ner på antalet spelare enligt plan.

Väl mött på Sannafältet imorgon kl 13.00.

Entré till matchen är 50 kr. Det är ingen TV-sändning, men det blir korta uppdateringar på Facebook och Twitter för dig som inte har möjlighet att njuta av matchen på plats.

 

 

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer