Karlstad avgjorde tidigt mot Team TG

Ett beslutsamt Karlstad Fotboll gjorde processen kort i lördags då man besegrade Team TG med hela 5-0. Redan efter 12 minuter hade laget skaffat sig en 2-0 ledning. Hemmalaget försökte då flytta upp sitt spel något efter att gästerna tokdominerat inledningen och förutom målen även haft fler bud på ytterligare mål. Enda gången TG kom till en målchans var efter slarv i uppspelsfasen av Karlstad men det rann ut i sanden. När första halvlekens gigant Agon Beqiri pangat in 3-0 strax innan paus, efter att själv gjort 1-0 efter fint förarbete av Alvers och serverat Mitku öppet mål till 2-0, var matchen avgjord.

TG fick ett läge i början av andra i samband med hörna men Matte i målet var alert och avvärjde och kort därefter satte Alvers påpassligt 4-0 efter slarv av hemmalagets målvakt. Boye gjorde sedan sitt första mål för året när han efter en snygg vändning följt av en kanon upp i nättaket stod för 5-0.

Det blandades och gav sista halvtimmen och kunde blivit ytterligare mål men segern var odiskutabel och nu ser vi fram emot hemmapremiär på Tingvalla IP på söndag klockan 16.00 mot Vasalunds IF.