En svår utmaning mot Luleå borta

Idag på förmiddagen tränade laget lätt och strax efter lunch rullade bussen mot Arlanda med 20 spelare och ledare inför längsta bortamatchen för säsongen. En tuff utmaning väntar mot ett Luleå som förvisso just nu huserar längre ner i tabellen men som alltid är bra med i matcherna och kanske skulle haft ytterligare poäng sett till spelet de presterat. Luleå är vassa offensivt med flera bra kontringsspelare samtidigt som de är fyndiga i sitt eget spel.

Tränare Kostas är nöjd med träningsveckan som varit och som vanligt handlar det taktiska upplägget om att vi är resoluta och disciplinerade försvarsmässigt samtidigt som vi vågar spela det spel offensivt som vi tränar på och är noggranna i hur vi värderar situationerna på plan.

Klockan 13.00 i morgon är det upp till bevis igen.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer