Blandade känslor efter 3-3 i Luleå

Efter 3-3 i Luleå var det blandade känslor hos tränare Kostas efter matchen som gav sin syn på matchen till hemsidan enligt följande:

I första halvlek försökte vi hålla i bollen, värdera lägen och skapa målchanser vilket vi gjorde till en del men inte fullt ut. Målet i första halvlek var ett vackert sådant där Oskar Kihlgren fick på en bra träff från straffområdeslinjen (hans första mål i år) och detta ganska direkt efter att Luleå gjort 1-0 på oss. Oskar som för övrigt stod för en bra insats med många löpmeter och fint passningsspel.

Vi gjorde ett byte i paus när David ersatte Boye. Vi startade andra halvlek bra och var nära att göra 2-1 på ett fint anfall där målvakten gjorde en bra benparad på Davids skott. Vi fortsatte bra en period och genom ytterligare ett fint anfall kunde Agon från nära håll göra 2-1 efter att Alvers blivit fälld men domaren smart nog lät spelet fortgå. I stället för att fortsätta diktera villkoren på plan tappade vi initiativet och helt plötsligt låg vi under med 2-3 efter individuella misstag som vi blev hårt straffade för. Sista kvarten tar vi tag i det igen och jobbar hårt för en kvittering som också kommer genom David. Sen är vi nära att även vinna i det absoluta slutskedet när Mommo har ett gyllene läge att avgöra.

En konstig match med tvära kast mellan hopp och förtvivlan. Det mest positiva är att vi ändå tog en viktig poäng och inte förlorade matchen även om vi gärna fått med oss alla 3 poängen.

En ny träningsvecka med början i går, utvärdering och sen ser vi fram emot hemmapremiär inför publik på Tingvalla på söndag.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer