Kostas inför matchen mot Team TG

I morgon lördag, på självaste Valborgsmässoafton,  befinner sig Karlstad Fotboll i Umeå för att möta Team TG. Vi har ställt några frågor till Kostas inför matchen. 

Äntligen första segern förra helgen – förändras stämningen i truppen efter det eller vad händer?
Det var en viktig seger och framförallt sättet vi vann på. Spelarna var självfallet glada efter segern och det ger alltid lite extra energi när man tar sig an kommande träningsvecka. 

Vad tar ni med er från Piteåmatchen som var bra respektive vad som kan bli bättre?
Matchen mot Piteå var ännu ett bevis på att vi måste vara fokuserade alla 90 minuter och hålla oss till vår taktiska plan oavsett dåliga händelser under matchen. Vi kontrollerade matchen och även om vi släppte in kvitteringen med en kvart kvar klarade vi av att vara disciplinerade nog att återta ledningen utifrån vårt spel, vilket var starkt av oss. Speciellt glädjande var att både spelarna på planen och de som byttes in höll koncentrationen och bidrog med en positiv attityd som hjälpte laget att vinna.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild mot TeamTG efter deras tunga start?
Det är en lurig match och definitivt ännu lurigare om vi inte är 100% redo för uppgiften. Tabellen säger alltid en sak men varje match lever sitt eget liv och det är upp till oss själva att göra en bra prestation utifrån vår matchplan. Små ändringar kan förekomma i matchen mot Team TG framförallt när det gäller omställningsspelet, och vi ska göra allt för att få med oss tre viktiga poäng med till Karlstad igen. 

Hur är läget i vår egen trupp med tanke på skador och annat som påverkar?
Andreas Bellander, Lovette Ofori och Linus Langer är alla indisponibla i helgen samt vårt sista nyförvärv Eugene Asike som kör eget program någon vecka till. I övrigt ser spelarna pigga ut och vi ser fram emot matchen.