Kul med match på Tingvalla igen

På lördag är det dags för höstens första match på Tingvalla och vi vill fortsätta på den inslagna vägen. Vi har haft en riktigt bra men kort träningsvecka där vi fokuserat på hög intensitet varvat med att förbättra små detaljer i vårt sätt att spela.

I morgon väntar en tuff motståndare med flera kvalitetsspelare som kan ställa till det för oss om vi inte är noggranna i vår plan. Just det faktum att Assyriska inlett hösten med två raka förluster gör uppgiften extra svår då båda lagen verkligen vill ta de tre poängen.
Vi har starkt tilltro till oss själva som lag och vi fortsätter med vår långa process mot de mål vi satt upp oavsett om vi vinner eller inte. MEN när vi lyckas vinna matcher på det sätt vi vill spela, som senast mot Sollentuna, stärker det vår identitet och ger oss positiv energi att orka jobba än hårdare under veckorna.

Vi vill se våra fans på Tingvalla imorgon klockan 16.00 och vi kommer göra allt i vår makt för att spela vårt attraktiva offensiva spel och kämpa för en ny vinst för oss själva och hela föreningen.

Fotbollshälsningar Kostas

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer