Seriefinal för Karlstad Fotbolls tjejer på fredag

På fredag spelar Karlstad Fotbolls tjejer seriefinal mot Degerfors 2. Karlstad Fotbolls damlag i div 4 har gjort en lysande säsong så här långt. Sex matcher är spelade och laget har gått rent och har maximala 18 poäng och den suveräna målskillnaden 29 – 2.
På andra plats ligger Degerfors 2 med nio poäng på sina fyra matcher och trea Norrstrand 2 med samma poäng på fem matcher. På fredag bränner det till när Degerfors kommer till Våxnäs IP för en match som naturligtvis gäller mycket för bägge lagen.
– En härlig utmaning mot ett bra lag, säger Elsa Hellstrand i Karlstads ledarstab. -Vi har utvecklat vår verksamhet sedan i fjol och lagbygget känns betydligt bättre. Gruppen har svetsats ihop och kryddats med nyförvärv både inför säsongen och nu senast under sommaruppehållet.
Dessutom gjorde Elsas syster Amanda Hellstrand comeback efter lång tids skadebekymmer i söndags. En förstärkning av hög karat på sikt. Inför matchen på fredag är hela spelartruppen tillgänglig utan skador eller sjukdom. Avspark på Våxnäs IP klockan 18.30 på fredag. Ståplats och ståpäls erbjuds!