Idel segrar för våra seniorlag i helgen

Det blev en resultatmässigt mycket positiv helg för Karlstad Fotboll i helgen då samtliga tre lag tog viktiga segrar i sina respektive serier.

Först ut i fredagskväll var damlaget som lyckade slå serieledande Eda på bortaplan med 1-0 i en tuff fysisk tillställning på en svårspelad plan.

I söndags vann Utvecklingslaget med 3-1 mot Arboga efter en väldigt stark inledning på matchen där laget hade lägen att punktera matchen enligt hemsidans rapporter. Båda lagen hänger glädjande nog med i den absoluta toppen av tabellen och vi ser fram emot fortsättningen.

I lördags vann dessutom vårt division 1 lag mot Sollentuna med 3-2 efter en underhållande tillställning. Alla målen föll under den första halvleken där publiken på plats fick se både självmål och klassmål. Alvers gjorde 1-0 efter ett av flera fina anfall från vänster med Jacob i huvudrollen i det mesta, 2-0 skruvade Mommo in behärskat i målvaktens bortre efter fint framspel av Andreas och 3-2 dunkade Boye in precis innan pausvilan efter en frispark in i straffområdet. Sollentuna hade en fin period i mitten av halvleken där de reducerade och kvitterade och det duggade egentligen ganska tätt med målchanser då båda lagen bjöd upp till dans.

Inga mål i andra halvlek men ändå en hel del målchanser åt båda håll men inget läge förvaltades konstigt nog och tre väldigt viktiga och värdefulla poäng in på kontot.

Snart på det igen då Forward väntar på Trängens IP på onsdag kväll!

Senaste nyheterna

Jacob Ericsson fortsätter

Redan idag kan vi ge en riktigt trevlig julklapp till alla våra supporters. Nu är nämligen Jacob Ericssons nya tvåårskontrakt signerat och klart. En viktig

Läs mer

Alice Thorén fortsätter

Då var det dags att öppna nästa lucka i den adventskalender som också kallas truppbygget 24 för Karlstad Fotbolls Dam. Här återfinns Alice Thorén som

Läs mer

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer