Inför Forward borta

I kväll är det dags att styra bussen till Örebro och Trängens IP för match mot Forward. Avspark kl 19.00. Jonas Gradin, assisterande tränare, säger så här inför matchen:
– Sedan den sköna segern mot Sollentuna i lördags så har fokus legat på återhämtning för merparten av spelarna. De med färre spelminuter har belastats hårdare för att komma i fas med övriga.
När matchschemat ser ut som det gör (med tre matcher på åtta dagar) är det viktigare än vanligt att kontrollera spelarnas belastning och välmående. Detta för att de helt enkelt ska hålla sig skadefria.
Samtidigt som återhämtning har varit prioriterat så ingår alltid förberedelser för nästa motståndare och då gäller det att vara så effektiv som det bara går, även om tiden är knapp.
Läget i truppen är gott och det som varit tänkt att göras har fungerat bra.
Vi tror på en tuff match mot BK Forward då de, liksom oss, kommer från en välbehövlig vinst. Om vi ska nå önskat resultat så behöver vi fortsatt sträva mot en prestation som håller bra höjd under längre tid. Trängens IP är nämligen inget ställe som man hämtar poäng från hur som helst.
Matchen sänds på Sportexpressen Play och uppdateringar kommer på våra sociala media.