Kostas inför matchen mot Piteå

I morgon söndag är det dags för hemmamatch mot Piteå. Matchen spelas på Ilanda med avspark kl 13.00. Vi har ställt några frågor till tränare Kostas för att kolla läget inför matchen.

Ingen seger än, hur går snacket i omklädningsrummet?
Stämningen i truppen och omklädningsrummet är bra. Vi fortsätter vårt långsiktiga arbete med positiv inställning och vi tror både på oss själva och på vår laganda. Ingen i någon liga har vunnit serien efter tre matcher, så vi måste behålla fokus och anstränga oss ännu mer i vår dagliga utveckling.

Vad tar ni med som var bra i matchen mot Örebro Syrianska?
Vi gjorde en bra prestation i senaste matchen mot ett tufft lag. Vi kontrollerade tempot och vi försökte ha övertaget i bollinnehav.  Det såg bra ut både offensivt och defensivt, men naturligtvis går det alltid att göra saker bättre. Speciellt i vissa viktiga moment av matchen där vi kan ta bättre beslut och minimera de individuella taktiska misstagen.

Ett sent nyförvärv in i truppen med mittbacken Eugene Asike. Vad är ditt intryck av honom efter några träningar?
Eugene Asike ser professionell ut och mitt intryck av honom är mer än positivt. Han har redan varit med på träningar och det ser faktiskt ut som om han skulle varit här en betydligt längre tid än vad han varit. Han har bra teknik, är fysiskt stark och visar bra ledaregenskaper genom sin attityd på planen.
Naturligtvis behövs det som alltid lite tid för att han ska lära känna oss och vi honom, men jag hoppas kunna se honom i verklig action på planen inom kort.
Är alla spelare tillgängliga för spel inför söndag?
Alla spelare är tillgängliga inför söndagens match förutom Andreas Bellander som fortsätter sitt rehabprogram. Spelarna ser ”hungriga” och motiverade ut efter de tre första matcherna.  De poäng som vi spelat in hittills är inte så många som vi vill ha och förtjänar, så nu är det rätt tid att börja vinna.