Vi presenterar Mohammed Lashkari och Samuel Palenius

Vi fortsätter med presentation av truppen i division 2, och näst på tur är Mohammed Lashkari och Samuel Palenius.

 

Mohammed Lashkari är född 2000 och tillhörde förra säsongen a-laget i Carlstad United, men spelade även en del matcher i division 3 med Hertzöga BK på en s.k. dubbellicens. ”Mommo” är en kvick, teknisk offensiv spelare som gillar att utmana sin motståndare och har ett vasst avslut.

 

Samuel Palenius är även han född 2000 och tillhörde precis som Mohammed a-laget i Carlstad United förra säsongen, där det blev nio matcher i division 1 och två matcher i Svenska Cupen. Samuel är en rivig mittfältare med hög arbetskapacitet. Han täcker stora ytor och är en riktig bollvinnare.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer