Vi presenterar Linus Langer och Mommo Qassem

Nu är det dags att ta en titt i vårt utvecklingslag som kommer spela i divison 2 kommande åren. Truppen kommer bestå av en mix av många yngre, duktiga och utvecklingsbara spelare samt några lite mer rutinerade.

Truppen börjar ta sin form och vi presenterar nu spelarna som är klara löpande under den kommande veckan. Först ut är Linus Langer och Mommo Qassem.

 


Linus Langer är född 2000 och har de senaste säsongerna spelat i Carlstad Uniteds U19, och har även några a-lagsmatcher på sitt CV i DM. Linus är en löpstark spelare som kan spela ytterback, mittback och wingback. Han är duktig 1 mot 1 defensivt och ger alltid 110% i träning och match.

 

 


Mommo Qassem är född 1997 och är en tekniskt skicklig spelare som är lurig med boll. Han är bra på små ytor och har sina främsta krafter i det offensiva spelet. Mommo spelade de senaste säsongerna i Hertzöga BK i division 3 där han mestadels agerade forward eller offensiv mittfältare.

 

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer