Lovette

Division 1: Tre poäng efter dramatiskt slut

Med tanke på IFK Bergas form efter sommaruppehållet, och de förstärkningar som man har tagit in under transferfönstret, fanns det all anledning att ana att tabelljumbon skulle sälja sig dyrt när Karlstad Fotboll kom på besök.

Första chansen för Karlstad Fotboll kom i den 17:e minuten då hemmamålvakten fick göra en kvalificerad räddning på Agon Beqiris avslut från nära håll i straffområdet.

Hemmalagets replik lät inte vänta på sig för i den 26:e minuten satte hemmalaget ett avslut i stolpen.

Före halvtids pausen hade Karlstad Fotboll ett antal hörnor som tyvärr blev resultatlösa medan hemmalaget hade ett par avslut som gick utanför målet.

I den andra halvleken öka de Karlstad Fotboll trycket och tog över initiativet.

Nyinbytte Lovette Felicia skapade en hel del oreda hos hemmalaget och Erik Nilsson fick ett ypperligt läge utan att kunna få tuill avslutet.

Hemmalaget gick på kontring och Oscar Jonsson fick visa varför han abonnerar på platsen som förstemålvakt.

I den 79:e minuten lyckades Karlstad Fotboll luckra upp hemmaförsvaret och skarprättaren David Johannesson satte 0-1.

Glädjen blev dock kortvarig eftersomm ett av hemmalagets nyförvärv kvitterade på en läckert skruvad frispark och de gav IFK Berga ny luft under vingarna.

Karlstad Fotbolls burväktare Oscar Jonsson fick åter visa sig på styva linan när han avvärjde ett närskott.

I detta läge såg det ut som att Karlstad Fotboll åter sulle misslyckas att bärga en välbehövlig trepoängare men på övertid slog vår egen supersub Lovette Felicia till och nickade in segermålet efter ett förarbete av Ludvig Gran.