Division 2: Sent mål gav seger

Karlstad Fotboll tog sin andra raka seger när man besegrade IFK Tidaholm på bortaplan.

I denna match fick laget den start som man vill ha, d.v.s. göra det första målet. Man dominerade redan från start och gjorde 0-1 på straff redan i den femte matchminuten. Då hade ändå hemmalaget haft en bra målchans.

Tyvärr fick man inte glädjas åt ledningen så länge. Tidaholm kvitterade tio minuter senare via ett snabbt och hårt skott som målvakten inte hann reagera på.

Under resten av halvleken hade Karlstad bra kontroll på spelet men slarvade en aning när man närmade sig hemmalagets mål.

I den andra halvleken fortsatte Karlstad att styra spelet utan att komma till riktigt bra lägen. Hemmalaget skapade några bra kontringslägen men Karlstads målvakt gav åter prov på vilken spelare han är.

Avgörandet kom på tilläggstid och det var Karlstad som rättvist skulle få göra segermålet. Att det var något slumpartat är inget som man behöver be om ursäkt för.