Division 1: Seger uteblev trots dominans

Det var nära att Karlstad Fotboll fick revansch för den snöpliga förlusten när lagen möttes senast.

Hemmalaget började matchen riktigt bra och efter första kvarten hade man skapat ett antal hörnor varav en resulterade i hemmaledning med 1-0 genom Andreas Bellander.

I slutet av den första halvleken var det ytterst nära 2-0 när David Johannesson bröt sig igenom. Gästernas målvakt avvärjde dock det hela.

Karlstad Fotboll dominerade matchen och skapade ett otal målchanser. Men precis som tidigare under säsongen lyckades man inte omvandla chanserna i mål.

I den 58:e minuten hittade ett inspel från Lukas Rhöse fram till Agon Beqiri som sköt i ribban.

Till slut händer då det som bara inte får hända. Nyköpings toppforward förvaltade en av de ytterst få chanserna som man hade och satte kvitteringen med dryga kvarten kvar.

Hemmalagets dominans fortsatte hela resten av matchen men utan att man lyckades få bollen i mål.