Division 2: Årets första seger

Efter tre raka förluster i serien kom så den första vinsten när Sävedalens IF kom på besök.

I denna match fick man göra det så viktiga förstamålet direkt i inledningen av den andra halvleken.

Då hade Karlstad Fotboll visat upp ett ganska bra spel i den första halvleken och hade haft bud på minst ett mål.

Efter ledningsmålet lyckades hemmalaget inte behålla momentum helt och gästerna kunden både kvittera och ta ledningen inom sju minuter efter Karlstads mål.

Karlstad lyckades dock få ordning på spelet igen och när lagets ”hälseneskavare” nummer 1, Jesper Karlsson, kvitterade till 2-2 var det fortfarande gott om tid kvar av matchen.

Nu var det åter Karlstad som styrde spelet och när matchuret stod på 81 minuter så kom det hemmamål som skulle visa sig vara avgörande.