Nils Rolandsson är klar

Nu börjar Div 1-truppen bli komplett i samband med att målvakten Nils Rolandsson flyttar upp från Karlstad Fotbollsutveckling. Nils är 18 år och har Norrstrands IF som moderklubb och kom till Karlstad Fotboll via spel i både FBK och KBK. Förra säsongen spelade han som sagt i Utvecklingslaget i Div 2.

– Jag har kämpat på ordentligt så det känns jätteroligt att få chansen, säger Nils Rolandsson i en kommentar. Extra roligt när jag är från Karlstad och spelat i flera klubbar under åren innan jag får kontrakt i Div 1. Det är en proffsig miljö att träna och spela i, så jag tar lärdom och utvecklas varje dag, avslutar han.

Tobias Johansson i sportgruppen är nöjd med att Nils är klar.

– Det är en jättekul signering, och i Nils får vi en mycket duktig och spännande målvakt från våra egna led. Efter en fin säsong i div 2 förra året har Nils under vintern tagit stora steg i sin utveckling och vi ser ytterligare potential i honom framöver, avslutar Tobias Johansson.

 

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer