Nils Rolandsson är klar

Nu börjar Div 1-truppen bli komplett i samband med att målvakten Nils Rolandsson flyttar upp från Karlstad Fotbollsutveckling. Nils är 18 år och har Norrstrands IF som moderklubb och kom till Karlstad Fotboll via spel i både FBK och KBK. Förra säsongen spelade han som sagt i Utvecklingslaget i Div 2.

– Jag har kämpat på ordentligt så det känns jätteroligt att få chansen, säger Nils Rolandsson i en kommentar. Extra roligt när jag är från Karlstad och spelat i flera klubbar under åren innan jag får kontrakt i Div 1. Det är en proffsig miljö att träna och spela i, så jag tar lärdom och utvecklas varje dag, avslutar han.

Tobias Johansson i sportgruppen är nöjd med att Nils är klar.

– Det är en jättekul signering, och i Nils får vi en mycket duktig och spännande målvakt från våra egna led. Efter en fin säsong i div 2 förra året har Nils under vintern tagit stora steg i sin utveckling och vi ser ytterligare potential i honom framöver, avslutar Tobias Johansson.

 

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer