FC Trollhättan i genrepet

I morgon lördag bär det av till Trollhättan och Edsborgs IP för den sista träningsmatchen inför säsongstarten mot BP nästa fredag. Karlstad Fotboll har haft en lugnare vecka med lite ledighet i början, följt av ett klassiskt “yoyo test” och lite taktisk finslipning för att hitta allt mer rätt med saker ting.

Senaste nyförvärvet Jacob Ericsson är nu redo för x antal minuter imorgon, och även om det för Kostas fortfarande är en vanlig träningsmatch, så är känslan att det är lite mer skarpt läge mot FCT imorgon då många killar naturligtvis är sugna på att visa upp sig på allvar inför seriepremiären. Premiären är förvisso viktig men ibland fastnar man lätt i att just den matchen är något alldeles extra. BP borta är en höjdare men ledarstabens fokus har hela tiden varit att förbereda sig för en lång serie över 30 omgångar där alla matcher är viktiga och det är också så träningsuppläggets fokus har varit.

Kul att se hur som helst hur speltid fördelas och hur Kostas väljer att använda manskapet. Matchen startar 13.00.

Senaste nyheterna

Inför Assyriska

Vi sög på vinstkaramellen efter Haningematchen ett dygn, men inte mer, för i år måste vi bli bättre på att hålla rätt fokus på vad

Läs mer

Välkommen Isabella

Nästa nya spelare i damlaget är #12 Isabella Grönborg. Isabella är född 2000 och kommer närmast från Näsets SK, som också är hennes moderklubb.

Läs mer