FC Trollhättan i genrepet

I morgon lördag bär det av till Trollhättan och Edsborgs IP för den sista träningsmatchen inför säsongstarten mot BP nästa fredag. Karlstad Fotboll har haft en lugnare vecka med lite ledighet i början, följt av ett klassiskt ”yoyo test” och lite taktisk finslipning för att hitta allt mer rätt med saker ting.

Senaste nyförvärvet Jacob Ericsson är nu redo för x antal minuter imorgon, och även om det för Kostas fortfarande är en vanlig träningsmatch, så är känslan att det är lite mer skarpt läge mot FCT imorgon då många killar naturligtvis är sugna på att visa upp sig på allvar inför seriepremiären. Premiären är förvisso viktig men ibland fastnar man lätt i att just den matchen är något alldeles extra. BP borta är en höjdare men ledarstabens fokus har hela tiden varit att förbereda sig för en lång serie över 30 omgångar där alla matcher är viktiga och det är också så träningsuppläggets fokus har varit.

Kul att se hur som helst hur speltid fördelas och hur Kostas väljer att använda manskapet. Matchen startar 13.00.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer