Thomas Andersson fortsätter som VD

Karlstad Fotbolls VD Thomas Andersson, som kom till klubben i april, har nu bestämt sig för att fortsätta i klubben i minst två år till. Så långt är nämligen det nya kontraktet som signerats i dagarna. En förlängning som glädjer ordförande Patrik Hjelte:

– Ja, Thomas har gjort ett enastående bra jobb på många områden sen han axlade rollen som VD. Nu kommer han att kunna fortsätta bygga upp vår organisation och göra klubben mer proffsig på alla fronter. Klubben kommer också att kunna dra nytta av hans kontakter i fotbollsvärlden och erfarenheter från tidigare uppdrag på ett helt annat sätt nu.

Thomas Andersson själv kommenterar sitt fortsatta engagemang i Karlstad Fotboll så här:

– Ja, jag ser vilka möjligheter som finns i Karlstad Fotboll och det känns som vi börjat en mycket spännande fotbollsresa. Det finns många intressanta uppgifter och projekt att ta tag i framöver. Även om resultaten på herrsidan lämnat en del att önska, så är vår satsning långsiktig och den vill jag gärna driva tillsammans med alla andra i föreningen.

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer