Ny utmaning i morgon mot Täby borta

Ny match i morgon lördag mot Täby borta. Chans till revansch efter en sur förlust senast, då vi tyckte vi var bra med i matchen mot Sandviken men räckte inte till för att få poäng. Träningsveckan har funkat bra, lärdomar dras efter varje spelad match och vi ser fram emot en kraftansträngning i morgon med sikte på tre poäng. Man får ingenting gratis i den här serien där lagen är taktiskt skickliga och duktiga på att få ut mycket av sina spelartrupper. Vi vet vad vi behöver förbättra och vad vi känner att vi samtidigt måste fortsätta med och förstärka.

Täby har som de flesta andra lag i serien några individuellt skickliga spelare som vi måste ha koll på men för vår del handlar det mest om att sätta en bra defensiv samtidigt som vi måste spela med fart och fläkt i anfallsspelet, kombinerat med klokt värderande. Vi har mer att ge än vi visat tidigare i serien!

Klockan 16.00 på Vikingavallen i Stockholm smäller det igen!

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer