Ny utmaning i morgon mot Täby borta

Ny match i morgon lördag mot Täby borta. Chans till revansch efter en sur förlust senast, då vi tyckte vi var bra med i matchen mot Sandviken men räckte inte till för att få poäng. Träningsveckan har funkat bra, lärdomar dras efter varje spelad match och vi ser fram emot en kraftansträngning i morgon med sikte på tre poäng. Man får ingenting gratis i den här serien där lagen är taktiskt skickliga och duktiga på att få ut mycket av sina spelartrupper. Vi vet vad vi behöver förbättra och vad vi känner att vi samtidigt måste fortsätta med och förstärka.

Täby har som de flesta andra lag i serien några individuellt skickliga spelare som vi måste ha koll på men för vår del handlar det mest om att sätta en bra defensiv samtidigt som vi måste spela med fart och fläkt i anfallsspelet, kombinerat med klokt värderande. Vi har mer att ge än vi visat tidigare i serien!

Klockan 16.00 på Vikingavallen i Stockholm smäller det igen!

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer