Ny spännande tränare till P17 regional

Nu är det äntligen klart med en ny huvudansvarig tränare för vårt P17-lag. Det är välutbildade Daniel Dronsfield som hittat hem till Värmland och Karlstad igen efter flera år i Stockholm. Daniel säger själv till hemsidan

– Det känns inspirerande och kul att vara tillbaka i Karlstadfotbollen och i IF Karlstad Fotboll som jag tycker är något positivt på spåren när man vill satsa på att utveckla spelare mot att nå elitfotbollen. Jag ser fram emot att leda hungriga och engagerade ungdomar kommande säsongen och bidra till att spetsa till verksamheten på Klasmossens IP.

Klubbchefen P-J Karlsson kommenterar tränartillskottet så här:

– En väldigt viktig rekrytering för oss I Karlstad Fotboll och som vi tror mycket på i våra ambitioner att utveckla hela den sportsliga verksamheten på Klasmossen. I Daniel har vi fått en spännande tränare med både stort personligt driv, kompetens och en klar bild över vad han vill få ut av sitt uppdrag.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer