Roland Stenberg tillbaka i Karlstad Fotboll

Det är nu klart att Roland ”Rolle” Stenberg kommer att assistera Oskar Westerlind nästa säsong i vårt P19 lag, vilket glädjer klubbchefen P-J Karlsson:
– Kul att Rolle kommer tillbaka till oss igen efter ett år i seniorfotbollen. Han känner till flera av killarna sedan det framgångsrika året med P17 för några år sedan och jag tror han och Oskar Westerlind kommer komplettera varandra på ett mycket bra sätt, då de dessutom jobbat ihop tidigare.
Roland Stenberg säger själv följande till hemsidan
– Det känns riktigt bra att vara tillbaka i Karlstad Fotboll efter ett fint år i Ulvsby IF:s seniorlag. Framförallt ska det bli härligt att återigen arbeta med supermotiverade ungdomar som verkligen vill utvecklas som fotbollsspelare. Extra kul är att på nytt få samarbeta med Oskar som jag kämpat ihop med förr, både på och utanför plan, och som jag känner väl sen tidigare. Vi står inför en utmaning att få grabbarna att prestera, men jag ser verkligen fram emot att komma igång med träningar i januari och kommande ligacupspel i februari som gör vintersäsongen extra rolig, avslutar Rolle.