Karlstad Fotboll startar flicklag

– Det kom som en blixt från klar himmel, kommenterar Annelie Larsson, Karlstad Fotbolls damansvariga, nyheten att Karlstad Fotboll nästa säsong kommer ha ett flicklag i seriespel. Det handlar om flickor födda 2007 i QBIK som tar steget över till Karlstad Fotboll nästa säsong.
Laget tog själva initiativ för några veckor sedan och förhörde sig om intresset från Karlstad Fotbolls sida att starta ett flicklag, då ledare, föräldrar och tjejerna själva tror att utvecklingsmöjligheterna är stora där. Karlstad Fotboll har sedan diskuterat ärendet internt och bland annat sett över möjligheterna att ta emot laget på Våxnäs IP, vilket är en utmaning då vi är trångbodda.
-Vi tror och hoppas att vi kan infria de förväntningar laget har på att kunna träna och utvecklas hos oss. Vi tycker också att det ligger i den linje vi långsiktigt vill gå med damfotbollssatsningen även om det kom hastigt på, säger Annelie till hemsidan.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer