Oskar Westerlind ny akademichef och huvudtränare för P19 nästa säsong

Det är nu klart att förre mv-tränaren runt herrlaget Oskar Westerlind anställs av klubben som akademichef och huvudansvarig för den operativa verksamheten för våra äldsta pojklag på Klasmossen inklusive huvudtränare för P19. Oskar lämnar således sitt uppdrag som mv-tränare för herrlaget i division 1 och kommenterar nya uppdraget till hemsidan så här:

– Väldigt kul att Karlstad Fotboll vill satsa på mig i den här rollen. Jag har förvisso haft ett lärorikt år med herrlaget, men möjligheten att få jobba med en större roll i akademin med unga hungriga spelare i både målvaktsträning samt med lagansvar känns oerhört inspirerande, och är en häftig utmaning. Jag ser verkligen fram emot att se vad vi kan åstadkomma med  vår akademiverksamhet på Klasmossen och för den delen även med annan verksamhet i klubben.

Klubbchefen P-J Karlsson är nöjd och säger.
– Jättebra med Oskar i den rollen. Vi vill ta ytterligare steg i vår akademiverksamhet på Klasmossen och göra bästa möjliga utifrån våra förutsättningar. Oskar Westerlind brinner för fotboll 100% och ser helhet i det han sysslar med vilket är nödvändigt för oss i föreningen för att kunna vara hållbara i satsningen. Med denna viktigaste pusselbiten klar kan också övriga pusselbitar kring övrig organisation kring lagen lättare komma på plats.