Förändringar i Div 1-lagets spelartrupp

Idag är det klart att några av spelarna i årets Div 1-trupp kommer att lämna föreningen. Erik Nilsson tackar för sig efter flera säsonger både i Carlstad United och Karlstad Fotboll.

– Ja, det har varit en härlig tid i de här klubbarna, men nu är det andra saker i livet som jag måste prioritera, säger Erik Nilsson, så jag och klubben är överens om att gå skilda vägar. Jag önskar Karlstad Fotboll lycka till i den fortsatta satsningen för att nå Superettan.

– Vi tackar Erik för de insatser han gjort för oss under åren och önskar honom lycka till i framtiden, säger Tobias Johansson i sportgruppen.

Vidare är det också klart att Eric Forsberg och Sebastian Bellander inte får förlängt kontrakt med Karlstad Fotboll.

– Vi tackar även Eric och Sebastian för deras tid i Carlstad United, Karlstad BK och nu i Karlstad Fotboll och önskar all framgång i deras fortsatta fotbollskarriärer, avslutar Tobias Johansson.

Senaste nyheterna

Kaptenen är klar!

Nu börjar truppbygget inför nästa säsong och som sig bör är kapten Andreas Bellander först ut att förlänga sitt kontrakt. Så här kommenterar Andreas sin

Läs mer

Nu ska det avgöras

Söndag, första advent och säsongens sista match för Karlstad Fotbollsutveckling i Div 2 Norra Götaland. Det är sannerligen en välregisserad avslutning på säsongen, både för

Läs mer