Förändringar i Div 1-lagets spelartrupp

Idag är det klart att några av spelarna i årets Div 1-trupp kommer att lämna föreningen. Erik Nilsson tackar för sig efter flera säsonger både i Carlstad United och Karlstad Fotboll.

– Ja, det har varit en härlig tid i de här klubbarna, men nu är det andra saker i livet som jag måste prioritera, säger Erik Nilsson, så jag och klubben är överens om att gå skilda vägar. Jag önskar Karlstad Fotboll lycka till i den fortsatta satsningen för att nå Superettan.

– Vi tackar Erik för de insatser han gjort för oss under åren och önskar honom lycka till i framtiden, säger Tobias Johansson i sportgruppen.

Vidare är det också klart att Eric Forsberg och Sebastian Bellander inte får förlängt kontrakt med Karlstad Fotboll.

– Vi tackar även Eric och Sebastian för deras tid i Carlstad United, Karlstad BK och nu i Karlstad Fotboll och önskar all framgång i deras fortsatta fotbollskarriärer, avslutar Tobias Johansson.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer