Ljungskile för andra gången!

I morgon lördag beger sig Karlstad Fotboll till Undavallen utanför Uddevalla för att möta Ljungskile SK för andra gången på två veckor. Ett LSK som alltid är tuffa fysiskt att tas med, har fyllt på sitt lag med ytterligare spännande nyförvärv sen sist och det blir en bra värdemätare för oss tror tränare Kostas.

Karlstad Fotboll har annars kört på hårt även denna vecka men skall (hör och häpna) ha två dagars ledighet i början av nästa vecka för att så sakteliga närma sig toppform inför seriestarten i påskhelgen. Förväntningarna på matchen mot LSK är annars att fortsätta följa de taktiska direktiven och fysiska upplägget med 20 utespelare och 2 målvakter som delar på speltiden utifrån given mall. Killarna vet hur de ska spela och vi hoppas få ta del av gott samarbete i både det offensiva och det defensiva spelet. Vi hoppas att laget sitter lite bättre ihop över hela matchen denna gång jämfört med senast då vi bjöd på för enkla mål bakåt.

Senaste nyförvärvet Jacob Ericsson spelar inte utan kör eget upplägg men kanske får Stefan Zarkovic spela en stund efter sin skada och en tids återuppbyggnad. Annars har tränare Kostas alla spelare tillgängliga i skrivande stund.

Tidningen Bohusläningen sänder matchen, så du som är vill se Ljungskile – Karlstad Fotboll kan köpa matchen här >>> https://www.bohuslaningen.se/sport/se-matchen-mellan-ljungskile-och-karlstad-1.43294128