Ny utmaning i Dalkurd borta!

Tränare Kostas och laget ser fram emot årets sjätte bortamatch med positiva vibbar. Dalkurd är ett väldigt starkt lag med flera kvalitetsspelare som kan göra stor skillnad med just sina specifika kvalitéer under matchen. De spelar en offensiv och underhållande fotboll som är kul att se på och troligen också kul att vara en del av.

Vi har haft en riktigt bra träningsvecka där alla spelarna känns redo för ännu en tuff match. Vår senaste insats mot Sollentuna och vinsten den resulterade i har gett oss råg i ryggen för att fortsätta utveckla våra styrkor samt förbättra våra svagheter. Vi måste vara vaksamma, disciplinerade och noggranna defensivt då vi möter ett lag med ambition att vinna serien och med mycket offensiv kvalité. Offensivt behöver vi värdera situationerna bra, vara beslutsamma och undvika onödiga bolltapp.

Vi åker till Uppsala imorgon med ambitionen att göra en kanonmatch för att bärga 3 poäng till oss, fansen, klubben och jag tror det blir en underhållande match att se, avslutar Kostas för hemsidan.