Information med anledning av Coronaviruset

Vi är alla införstådda med den spridning som Coronaviruset har och att det påverkar hela vårt samhälle på många olika sätt.

När det gäller verksamheten i Karlstad Fotboll så följer vi noga utvecklingen och de rekommendationer och beslut som fattas av olika instanser. På rekommendation av Svenska Fotbollförbundet så håller vi fortsatt vår verksamhet igång, men vi uppmanar alla till försiktighet för att minska risken för smittspridning.

Har du förkylningssymptom, även om det är lindriga symtom, så ber vi dig stanna hemma tills dess att du varit symptomfri i 48 timmar.

Här kan du läsa de senaste riktlinjerna från SvFF.

När det gäller frågan kring seriestart så pågår det intensiva diskussioner. I nuläget har man beslutat att senarelägga seriestarten för Allsvenskan och Superettan, med trolig start i juni, men det kan förändras.

Beslut kring division 1-3 fattas som senast 26/3, eventuellt redan den här veckan. Flera olika scenarion diskuteras och idag kan vi bara spekulera i var det landar.

Vi följer självklart utvecklingen varje dag och när vi vet mer kommer vi att kommunicera det, samt vilka eventuella effekter det får för vår verksamhet.

/Per-Johan Karlsson, Klubbchef