Information med anledning av Coronaviruset

Vi är alla införstådda med den spridning som Coronaviruset har och att det påverkar hela vårt samhälle på många olika sätt.

När det gäller verksamheten i Karlstad Fotboll så följer vi noga utvecklingen och de rekommendationer och beslut som fattas av olika instanser. På rekommendation av Svenska Fotbollförbundet så håller vi fortsatt vår verksamhet igång, men vi uppmanar alla till försiktighet för att minska risken för smittspridning.

Har du förkylningssymptom, även om det är lindriga symtom, så ber vi dig stanna hemma tills dess att du varit symptomfri i 48 timmar.

Här kan du läsa de senaste riktlinjerna från SvFF.

När det gäller frågan kring seriestart så pågår det intensiva diskussioner. I nuläget har man beslutat att senarelägga seriestarten för Allsvenskan och Superettan, med trolig start i juni, men det kan förändras.

Beslut kring division 1-3 fattas som senast 26/3, eventuellt redan den här veckan. Flera olika scenarion diskuteras och idag kan vi bara spekulera i var det landar.

Vi följer självklart utvecklingen varje dag och när vi vet mer kommer vi att kommunicera det, samt vilka eventuella effekter det får för vår verksamhet.

/Per-Johan Karlsson, Klubbchef

 

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer