10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi studsade tillbaka efter nederlaget mot Haninge förra helgen. Vi tog kommandot inledningsvis och spelade en attraktiv och offensiv fotboll på ett övertygande sätt. Det renderade i fyra mål framåt med fyra olika målskyttar och tre viktiga poäng till slut. Det var ingen lätt uppgift men vi fick det att se ganska lätt ut den här gången. De sista sex matcherna hemma har vi vunnit, och med övertygande 19-3 i målskillnad, men det gäller för oss att vara fortsatt ödmjuka och jobba hårdare och hårdare hela tiden.

I morgon möter vi Täby som påminner mycket om Hammarby TFF med många talangfulla spelare. De har också en klar spelidé och kämpar alltid in i det sista. Vi har respekt för dem men vi är samtidigt väldigt fokuserade på oss själva och vad vi ska göra. Vi vill fortsätta vinna matcher och nycklar för oss imorgon är att hålla disciplinen både offensivt och defensivt samt följa vår matchplan. Kan vi kombinera det med bra värderingar och vara beslutsamma i våra omställningar blir vi svåra att tas med i 90 minuter.

Slutligen vill vi se fler folk på ståplats som hjälper till att skapa en god atmosfär runt arenan. Publiken ger oss bra vibrationer och hjälper oss att prestera än bättre fotboll.

Hoppas vi ses på Tingvalla klockan 16.00 imorgon!

Fotbollshälsningar
Kostas