Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i fotboll räcker det med att tappa fokus vid ett eller två tillfällen så släpper man in mål och förlorar matchen. Haninge vann matchen och vi kom tomhänta tillbaka, men med fortsatt tro att fightas vidare till slutet av november.

Jag tycker inte vi presterade så dåligt även om resultatet naturligtvis var dåligt. Vi har byggt upp förväntningarna på oss själva och på vårt sätt att spela ett tag nu och förlusten i lördags sved definitivt, men vi måste se framåt och det omedelbart.

I morgon väntar ännu en tuff utmaning mot Hammarby TFF som jag gillar att se spela fotboll. De har många talangfulla spelare som utan någonting att förlora bjuder på underhållande offensiv fotboll. För oss är planen och målet detsamma som tidigare. Vi respekterar alla motståndarlag men vi fokuserar mest på oss själva och det som vi måste lyckas med. Det finns ingen tid att älta förlusten senast utan det är upp till oss att visa att vi kan studsa tillbaka med en riktigt bra prestation som förhoppningsvis leder till ett gott resultat. Total disciplin fysiskt och psykiskt och fokus på vår strategi och matchplan oavsett dåliga händelser i matchen. Precis som vi lyckats med i många matcher förut. Det är som lag vi ska lyckas och med ett gott lagarbete kan vi också nå våra långsiktiga mål.

Avspark på Tingvalla klockan 18.00 i morgon onsdag.

Välkomna!

Fotbollshälsningar
Kostas