Slut på en tuff vecka med tre matcher på sju dagar

I lördags spelade vi mot Täby FK, den sista matchen av tre i tät följd. En match där vi var tvungna att hantera den fysiska tröttheten, samtidigt som vi ska fortsätta vårt sätt att spela en offensiv fotboll i högt och intensivt tempo.

Vi startar första halvlek bra och gör mål redan efter nio minuter genom Chiovane efter en bra kombination och ett smart kvalitetspass av Erik Nilsson. Vi skapar många chanser att göra fler mål och därmed styra matchen enligt vår matchplan, men Täby gör ett elegant mål i 17:e minuten, vilket naturligtvis ger dem extra energi och en tro på sig själva. I första halvlekens sista minut gör vi vårt andra mål genom Erik Nilsson och vi kan efter det gå till pausvila.

I andra halvlek försöker vi kontrollera spelet och spela smart utan att ta för stora risker, vilket vi lyckas bra med. Vi gör några både nödvändiga och viktiga byten i andra halvlek, och de inbytta spelarna bidrar alla med bra extra energi till laget. När matchen är slut har vi många rejält trötta men också riktigt nöjda och glada spelare.  Ytterligare en vinst på hemmaplan, tre poäng till, 46 gjorda mål och efter söndagens resultat är vi på tredje plats i tabellen med 40 poäng.

Nu ska vi ha en bra återhämtning, rensa hjärnorna, utvärdera vårt spel och arbeta ännu hårdare tillsammans. Vi ser redan fram emot nästa match.

Fotbollshälsningar
Kostas