Nytt mål av Alvers och nytt kryss

Säsongens andra match slutade med säsongens andra 1-1 resultat när Oskar Alvers gjorde sitt andra mål för säsongen.

Kommentar

Karlstad Fotboll fick en mardrömsstart när Sollentuna satte 0-1 redan efter två minuter. Gästerna tog över spelet ju närmre halvtidsvilan man kom och avslutade med ett antal hörnor.

Bra spel av Karlstad i den andra halvleken men man hade svårt att komma till riktigt heta chanser. Första riktiga chansen kom via David Johannesson som nickade i stolpen.

Med knappa kvarten kvar var det dags poängräddaren från i söndags, Oskar Alvers, att upprepa sig. Han skruvade in bollen i det bortre krysset och tre poäng var inom räckhåll för hemmalaget.

Matchen avslutades på det sätt som det hade sett ut under stora delar. D.v.s. stort bollinnehav för Karlstad och giftiga omställningar från Sollentuna. Båda lagen gjorde många byten under sista kvarten och gick för seger.