Dags för match mot Motala

Det är lördag, solen skiner, värmen har kommit och det är match på Sola Arena. Det är med andra ord inget att tveka på – kom till Sola Arena så börjar vi lördagsunderhållningen här. För motståndet idag svarar Motala AIF. Avspark kl 16.00.

Det är en viktig match för båda lagen med tanke på senaste tidens resultat. Så förvänta dig en intressant match med både spänning och kamp idag. Karlstad Fotbolls tränare Albert Bunjaki säger så här inför matchen:

– Jag förväntar mig att vi kommer att möta ett lag som backar hem och väntar på omställningslägen. För oss är otroligt viktigt att vi fortsätter jobba som senaste matchen, att vinna närkampsspelet och att vi vågar utmana våra motståndare. Motala är ett bra lag och vi vet att i den serien alla kan slå alla. Vi behöver allt stöd vi kan för att komma tillbaka till vinstkänslan.

Vi säger varmt välkommen på match. Köp din biljett innan du kommer till arenan så funkar det snabbt och smidigt i insläppet:

https://karlstadfotboll.ticketco.events/se/sv/e/if_karlstad_fotboll__motala_aif

Uppladdningen inför matchen börjar du förslagsvis på restaurang Bari bredvid arenan där Solsta Fotbollssupporters kör igång kl 12.00. Här kan du se vad som händer https://www.facebook.com/events/758337309094708/?ref=newsfeed 

Då kör vi. #Forzasvartblå