Success förlänger

Idag har vi glädjen att berätta att Success Chimankpa Nwosu förlänger kontraktet och spelar i svart/blått även den kommande säsongen. Den rutinerade mittfältaren spelade alla matcher förra säsongen och är en förebild både på och utanför planen.

– Att vi klarade att få till en förlängning med Success känns mycket bra, säger sportchefen Daniel Pettersson. Han är en av de mest erfarna i truppen med flertalet matcher från Superettan i bagaget. Föregående år var hans första säsong i Karlstad och han kom in bra i laget och jag tror det finns ytterligare potential hos Success. Han är en ödmjuk och bra kille som är mycket omtyckt i laget och i föreningen, avslutar Pettersson.

Success själv trivs mycket bra både i klubben och i Karlstad och ser fram emot den kommande säsongen.

– I’m happy that I’m staying with Karlstad for one more year, feels great! Nice people and beautiful city. We had a tough season last year and I believe that this season will be much better than last season, säger Success nu när det nya avtalet är signerat och klart.

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer