Välkommen Anton – säsongens första nyförvärv

Varmt välkommen till Karlstad Fotboll säger vi idag till Anton Snibb, en 24-årig vänsterback  som blir säsongens första nyförvärv. Anton kommer närmast från superettanlaget GAIS, men han har även representerat Ljungskile och Vänersborgs FK.

Sportchefen Daniel Pettersson är glad för nyförvärvet:

– Ja, det är mycket glädjande att få hit Anton. Han är en modern ytterback med mycket speed och bra fot. Vänsterback är en svår position att värva och jag är glad att vi kan fylla den platsen så tidigt. Samarbetet med GAIS för att lösa övergången har också varit mycket bra och gått smidigt, avslutar Daniel Pettersson.

Anton Snibb ser fram emot sin nya fotbollsutmaning:

– Ja, det känns jättebra att komma till Karlstad, säger han. Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och jag känner det finns goda förutsättningar för att göra något riktigt bra här. Jag ser redan fram emot att sätta igång att bekanta mig med laget och tränarteamet och de förberedelser som väntar.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer