Zarkovic är klar

Nu har Stefan Zarkovic signerat ett nytt kontrakt med Karlstad Fotboll. Den stabile och rutinerade mittbacken är en viktig pjäs i lagbygget inför nästa säsong.

– Att ytterligare en nyckelspelare förlänger är mycket glädjande, säger sportchefen Daniel Pettersson. Stefan är en mycket kompetent mittback, vars kämpaglöd och ledaregenskaper är viktiga för gruppen. Han har ett stort hjärta för klubben och jag tror på en framgångsrik säsong för honom, avslutar sportchefen.

Även ”Zarko” själv är naturligtvis nöjd med att nya kontraktet är klart.

– Det känns fantastiskt kul att förlänga kontraktet och få fortsätta utvecklingen, säger han i en kommentar. Jag är inne på min 11:e säsong nu och glädjen att spela är lika stark nu som när jag debuterade. Om vi är disciplinerade och ödmjuka inför uppgiften kan vi nå långt i år med det här laget, avslutar han.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer