Zarkovic är klar

Nu har Stefan Zarkovic signerat ett nytt kontrakt med Karlstad Fotboll. Den stabile och rutinerade mittbacken är en viktig pjäs i lagbygget inför nästa säsong.

– Att ytterligare en nyckelspelare förlänger är mycket glädjande, säger sportchefen Daniel Pettersson. Stefan är en mycket kompetent mittback, vars kämpaglöd och ledaregenskaper är viktiga för gruppen. Han har ett stort hjärta för klubben och jag tror på en framgångsrik säsong för honom, avslutar sportchefen.

Även ”Zarko” själv är naturligtvis nöjd med att nya kontraktet är klart.

– Det känns fantastiskt kul att förlänga kontraktet och få fortsätta utvecklingen, säger han i en kommentar. Jag är inne på min 11:e säsong nu och glädjen att spela är lika stark nu som när jag debuterade. Om vi är disciplinerade och ödmjuka inför uppgiften kan vi nå långt i år med det här laget, avslutar han.

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer