En övertygande insats gav en övertygande seger

Lördagens match borta mot Örebro Syrianska blev till sist en övertygande seger. Vi var inställda på att redan från början vara beslutsamma och fokuserade i vårt spel, för att inte låta Örebro få chansen att ställa till det för oss, vilket vi lyckades bra med.
1-0 genom Isac Boye redan efter nio minuter och med ett bra högt försvarsspel skapade vi flera bra lägen att utöka vår ledning. I slutet av första halvlek kom Örebro in i matchen delvis på grund av att vi tappade vår koncentration ett tag.

Redan när andra halvlek skulle starta hade vi gjort fyra byten och extra tråkigt med befarade hand/fingerskador på både Andreas och Zarko. Vi försökte hålla i bollen och styra spelet medan vi sökte efter möjligheter att göra 2-0. Tack vare vår goda fysiska status höll vi högt tempo i spelet ända tills slutet, vilket renderade i ytterligare tre mål för oss. Kihlgren i 79:e minuten, Boye igen i 81:a och slutligen Mommo i den 86:e gav oss en 4-0 seger och tre sköna poäng in på kontot.

Bra attityd, gott lagarbete och en bra prestation i stort ger oss en tredjeplats i serien för närvarande och vi ser fram emot de två sista matcherna med tillförsikt.