En övertygande insats gav en övertygande seger

Lördagens match borta mot Örebro Syrianska blev till sist en övertygande seger. Vi var inställda på att redan från början vara beslutsamma och fokuserade i vårt spel, för att inte låta Örebro få chansen att ställa till det för oss, vilket vi lyckades bra med.
1-0 genom Isac Boye redan efter nio minuter och med ett bra högt försvarsspel skapade vi flera bra lägen att utöka vår ledning. I slutet av första halvlek kom Örebro in i matchen delvis på grund av att vi tappade vår koncentration ett tag.

Redan när andra halvlek skulle starta hade vi gjort fyra byten och extra tråkigt med befarade hand/fingerskador på både Andreas och Zarko. Vi försökte hålla i bollen och styra spelet medan vi sökte efter möjligheter att göra 2-0. Tack vare vår goda fysiska status höll vi högt tempo i spelet ända tills slutet, vilket renderade i ytterligare tre mål för oss. Kihlgren i 79:e minuten, Boye igen i 81:a och slutligen Mommo i den 86:e gav oss en 4-0 seger och tre sköna poäng in på kontot.

Bra attityd, gott lagarbete och en bra prestation i stort ger oss en tredjeplats i serien för närvarande och vi ser fram emot de två sista matcherna med tillförsikt.

Fotbollshälsningar Kostas

Senaste nyheterna

Kaptenen är klar!

Nu börjar truppbygget inför nästa säsong och som sig bör är kapten Andreas Bellander först ut att förlänga sitt kontrakt. Så här kommenterar Andreas sin

Läs mer

Nu ska det avgöras

Söndag, första advent och säsongens sista match för Karlstad Fotbollsutveckling i Div 2 Norra Götaland. Det är sannerligen en välregisserad avslutning på säsongen, både för

Läs mer