Örebro borta är alltid en utmaning

Även om vi gjorde en riktigt bra insats senast mot Gefle fick vi bara en poäng med oss och det var minst sagt surt. Vi är trots det inte uppgivna utan vi har tre viktiga matcher kvar av säsongen och kommer göra allt vi kan för att ta vinna de matcher som är kvar att spela. Sen återstår det att se hur långt det räcker till i slutändan.

Imorgon väntar Örebro Syrianska borta som utifrån sin målsättning gjort en bra säsong. Det kommer bli en tuff utmaning för oss eftersom Örebro har en aggressiv spelstil som kan ställa till det för alla lag. Vi har återigen haft en bra träningsvecka tycker jag och känns väl förberedda för vad som väntar. Kan vi hålla oss till vårt sätt att spela och göra det bra utifrån vår matchplan ska vi kämpa hårt för tre poäng och hålla liv i serien.

Matchen spelas klockan 14.00 i Örebro och du kan följa oss i våra sociala media, på nwt.se, vf.se och SportexpressenPlay.

Fotbollshälsningar
/ Kostas

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer