Nattfotbollen startar igen på fredag 12/11

Nu kan vi äntligen återstarta projektet Nattfotboll igen efter det ofrivilliga Coronauppehållet på nästan två år. Nattfotbollen drivs lokalt, som organiserad spontanidrott med lokalt förankrade ledare bland annat från Karlstad Fotboll. Vi spelar på Våxnäs IP och alla ungdomar mellan 13-25 år är välkomna utan att behöva anmäla sig eller registrera sig. Karlstad Fotboll som arrangörer arbetar för att nå och integrera deltagare från olika kulturer och religioner till Nattfotbollen och har utbildade ledare.

Nattfotbollen kommer rulla på varje fredag framöver mellan kl 21.00-24.00 med start den 12 november i bollhallen på Våxnäs.  Nyckelorden för nattfotbollen är ”respekt” och ”allas lika värde”.

Klubbchefen P-J Karlsson kommenterar händelsen så här:
”Det känns riktigt bra att vi kommer igång med nattfotbollen igen. Nattfotbollen har varit och kommer med all sannolikhet fortsätta vara ett väldigt viktigt projekt för att skapa en bättre sammanhållning bland ungdomar i närområdet, minska kriminalitet, samt i mötet med våra utbildade ledare förhoppningsvis kunna öka idrottandet och förståelsen för föreningslivet i stort”