Nattfotbollen startar igen på fredag 12/11

Nu kan vi äntligen återstarta projektet Nattfotboll igen efter det ofrivilliga Coronauppehållet på nästan två år. Nattfotbollen drivs lokalt, som organiserad spontanidrott med lokalt förankrade ledare bland annat från Karlstad Fotboll. Vi spelar på Våxnäs IP och alla ungdomar mellan 13-25 år är välkomna utan att behöva anmäla sig eller registrera sig. Karlstad Fotboll som arrangörer arbetar för att nå och integrera deltagare från olika kulturer och religioner till Nattfotbollen och har utbildade ledare.

Nattfotbollen kommer rulla på varje fredag framöver mellan kl 21.00-24.00 med start den 12 november i bollhallen på Våxnäs.  Nyckelorden för nattfotbollen är ”respekt” och ”allas lika värde”.

Klubbchefen P-J Karlsson kommenterar händelsen så här:
“Det känns riktigt bra att vi kommer igång med nattfotbollen igen. Nattfotbollen har varit och kommer med all sannolikhet fortsätta vara ett väldigt viktigt projekt för att skapa en bättre sammanhållning bland ungdomar i närområdet, minska kriminalitet, samt i mötet med våra utbildade ledare förhoppningsvis kunna öka idrottandet och förståelsen för föreningslivet i stort”

Senaste nyheterna

Kaptenen är klar!

Nu börjar truppbygget inför nästa säsong och som sig bör är kapten Andreas Bellander först ut att förlänga sitt kontrakt. Så här kommenterar Andreas sin

Läs mer

Nu ska det avgöras

Söndag, första advent och säsongens sista match för Karlstad Fotbollsutveckling i Div 2 Norra Götaland. Det är sannerligen en välregisserad avslutning på säsongen, både för

Läs mer