Bra insats mot Skövde AIK i träningsmatchen

Det blev seger mot Skövde AIK i träningsmatchen med 3-1 i går eftermiddag på Vänershov i Mariestad och tränare Kostas delade med sig av sina tankar till hemsidan efteråt:

”Det var ett bra tillfälle för oss att se hur redo vi var inför match igen efter sommaruppehållet och med en och en halv veckas tuff träning i benen. Syftet var att ge spelarna 45 min vardera där de skulle ge allt både fysiskt och psykiskt. Vi gjorde en bra prestation mot ett starkt lag med en tydlig plan och vi testade också lite nya grepp som förhoppningsvis kan utveckla vårt spel vidare under säsongen. Spelarna visade bra attityd och ställde upp på den matchplan vi hade satt. Vi lyckades göra tre mål och skapade flera bra målchanser utifrån det spel vi önskade. Vi spelade offensivt och var bra organiserade bakåt både individuellt, mellan lagdelar och som en helhet.

Sammantaget en positiv känsla efteråt med bra laganda och alltid positivt att vinna matcher på det sätt vi vill och som ger en framtidstro på det vi håller på med. Vi ser fram emot kommande vecka och att ta oss an en spännande höstsäsong där vi kommer göra allt vi kan för klubben och oss själva.”

Målskyttar var David (10:e), Boye (63:e) samt Kihlgren (76:e). Skövde reducerade på straff till 1-3. Noterbart mer var att Agon vilade helt men att Albin Bolinder och Noel Björk från P19 spelade 45 min vardera även dom och gjorde det riktigt bra.

Nu laddar vi om för höstsäsongen med match på lördag klockan 13.00 på Tingvalla mot Hammarby/TFF

Välkomna då!