Kostas inför Vasalund

Storseger senast, vad är du mest nöjd med från matchen mot Team TG?
– Det var en övertygande seger senast och en viktig sådan dessutom. Alltid lurigt att möta lag i nedre delen av tabellen om man inte är 100% fokuserade, men jag tycker vi höll oss bra till vår matchplan och genomförde matchen på ett bra sätt.

Tingvalla och naturgräs väntar, dina tankar inför det?
– Det är naturligtvis bra för både laget och våra fans att spela på Tingvalla igen. Det är vår hemmaplan och vi känner oss starka där med åtta segrar av 10 möjliga förra året och även i de två matcher vi förlorade gjorde vi bra insatser. Extra skönt med naturgräs då spelet blir lite snabbare vilket passar oss bra.

Vad tänker du kring Vasalund som motståndare efter deras seger senast?
– Vasalund är ett riktigt bra lag, som förvisso inte tagit så mycket poäng än, men som jag är övertygad om kommer vara med i toppen förr eller senare. De har många individuellt skickliga spelare med erfarenhet från Superettan sen förra året och laget har stora kvalitéer i flera olika spelmoment. Vi har pratat ihop oss om vad vi tycker är extra viktigt inför matchen mot just Vasalund och ser fram emot den med en positiv attityd.

Hur är formen hos våra spelare? Någon som sticker ut?
– Jag tycker hela laget känns bra för tillfället och det är klart att två raka segrar ger oss lite extra energi att vilja utvecklas som lag. Extra roligt inför helgen är att vår kapten Andreas Bellander kunnat träna på bra ett tag nu och är med i truppen för första gången den här säsongen.

Kom och stötta oss på Tingvalla på söndag kl 16.00 när det smäller!

Fotbollshälsningar Kostas!