Match på söndag mot Hammarby TFF

Med två matcher kvar av vårsäsongen väntar nu en spännande match i Stockholm imorgon mot unga Hammarby TFF. Ett lag med härlig entusiasm i sitt spel med många individuellt skickliga spelare. Man är helt fel ute om man fastnar i hur tabellen ser ut i nuläget istället för att fokusera på hur laget faktiskt presterar. De spelar fin offensiv fotboll med visst risktagande men vi kommer få det oerhört besvärligt om vi inte har 100 procent fokus på vår uppgift.

För övrigt kommer vi från en bra träningsvecka och känslan i laget är mycket god efter några bra resultat också. Det blir viktigt för oss på söndag att sätta det tempot vi vill ha i matchen och försöka vara beslutsamma i hur vi vill agera i vår offensiva sista tredjedel. Defensivt ska vi försöka vara kompakta, täcka farliga passningsvägar samt behålla en bra balans mellan våra lagdelar.

Vi har nu två raka bortamatcher innan uppehållet och vår strävan är naturligtvis att göra två bra prestationer för att därmed få med två bra resultat.

Nu kör vi!   // Kostas

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer