Match mellan ”höstens lag”

I morgon spelar vi mot BP, ett starkt lag med många duktiga spelare som lett serien från början, och som bara förlorat en match. Vi har haft en bra träningsvecka och glädjande är att spelarna ser väldigt motiverade ut inför uppgiften, samtidigt som vi ser hur de utvecklas successivt steg för steg, vilket vi också ser i våra prestationer som lag.

Vi ser fram emot matchen och vi tror det kan bli en underhållande match mellan två lag som båda med stor sannolikhet går för 3 poäng och seger. Om någon är intresserad av statistisk form kan man utläsa att BP har tagit 23 poäng och har 20-5 i målskillnad på de senaste tio matcherna medan vi har samlat ihop 22 poäng med 24-9 i målskillnad på senaste tio. Detta faktum gör gällande att det är på sätt och vis ”ett höstderby” som väntar mellan två lag som spelar en offensiv fotboll med tydligt målinriktning.

För oss är det ännu en viktig match, den viktigaste hittills, och vi respekterar BP men samtidigt är vi så beslutsamma att ge allt vi har och göra det med vår matchplan och vårt sätt att spela fotboll. Det kommer bli en spännande match förhoppningsvis helt i publikens smak. Så kom och stötta oss i kampen mot elitfotboll i Karlstad imorgon klockan 16.00 på Tingvalla.

Fotbollshälsningar Kostas