Bortaförlust mot Hertzöga för damerna

I lördags spelade Karlstads damer sin andra bortamatch för säsongen mot obesegrade Hertzöga på Ilanda IP. Karlstad började bäst och hade ett stort spelövertag de första 20 minuterna men lyckades inte spräcka målnollan. Efter detta jämnade spelet ut sig där lagen hade ett par halvchanser var men resultatet i halvtid var 0-0.
I 2:à halvlek tog Hertzöga över matchen mer och mer utan att skapa några direkta farligheter. I minut 66 fick Hertzöga en hörna från höger som resulterade i 1-0 där hemmalagets Alva Eriksson fick bollen i nät efter att Karlstad inte lyckats rensa bort bollen framför eget mål. Karlstad gjorde en slutforcering men lyckades inte få till en kvittering utan matchen slutade med hemmaseger där ett oavgjort resultat kanske hade varit mest rättvist.

På lördag den 6:e maj kl. 14.00 spelas nästa match då vi gästas av IFK Hallsberg på Solstadens konstgräsplan.